grethesvinsoy-spaghetti-pølse

Spaghettipølse

 4 porsjoner

INGREDIENSER

  • 8 wienerpølser eller tilsvarende pølser som er beregnet til å skulle «kokes».
  • ca. 32 spaghettier
  • ketchup og sennep
  • babyspinat, spirer eller andre grønnsaker du liker

Spaghetti og pølse i ett! Dette er spennende mat som barn elsker å lage og med noen gode grønnsaker til, så blir det et bra måltid.

TILBEREDNINGSMÅTE

  1. Kok opp rikelig med vann i en kjele.
  2. Legg Wienerpølsene på et skjærebrett og kutt av endene fordi skinnet der vil gjøre at spaghettiene brekker.
  3. Del pølsene i biter. Bruk hele eller halve spaghetti og press de igjennom pølsebitene.
  4. Når du er ferdig med å lage alle pølsebitene, så legger du de i det varme vannet og skrur ned varmen, for å unngå at vannet koker.
  5. Pølsebitene skal trekke (ikke koke) for å unngå at pølseskinnet sprekker. Det hele er ferdig når spaghettien er myk, vanligvis etter 8-10 minutter. Hele spaghettien blir faktisk ferdig kokt, selv om man ikke skulle tro det.
  6. Ketchup, sennep eller tomatsaus er godt til. Glem ikke grønnsaker.
  7. Tusen takk til Helene som lagde denne oppskriften og tok det fine bildet. J

Del gjerne 🙂