Spaghettipølse
4 porsjoner
INGREDIENSER
- 8 wienerpølser eller tilsvarende pølser som er beregnet til å skulle «kokes».
- ca. 32 spaghettier
- ketchup og sennep
- babyspinat, spirer eller andre grønnsaker du liker
Spaghetti og pølse i ett! Dette er spennende mat som barn elsker å lage og med noen gode grønnsaker til, så blir det et bra måltid.
TILBEREDNINGSMÅTE
- Kok opp rikelig med vann i en kjele.
- Legg Wienerpølsene på et skjærebrett og kutt av endene fordi skinnet der vil gjøre at spaghettiene brekker.
- Del pølsene i biter. Bruk hele eller halve spaghetti og press de igjennom pølsebitene.
- Når du er ferdig med å lage alle pølsebitene, så legger du de i det varme vannet og skrur ned varmen, for å unngå at vannet koker.
- Pølsebitene skal trekke (ikke koke) for å unngå at pølseskinnet sprekker. Det hele er ferdig når spaghettien er myk, vanligvis etter 8-10 minutter. Hele spaghettien blir faktisk ferdig kokt, selv om man ikke skulle tro det.
- Ketchup, sennep eller tomatsaus er godt til. Glem ikke grønnsaker.
- Tusen takk til Helene som lagde denne oppskriften og tok det fine bildet. J