grethesvinsoy-peønøttsmør-kjeks

Peanut Butter Cookies

INGREDIENSER

  • 250 g peanøttsmør
  • 150 g sukker
  • 1 egg

Forvarm ovnen til 180° (160° med vifte)

TILBEREDNINGSMÅTE

  1. Bland alle ingrediensene godt sammen i en bolle.
  2. Rull ut 16 kuler som du fordeler utover bakepapiret, på stekebrettet.
  3. Press kulene flate med en gaffel slik at du får et mønster.
  4. Stek i ovnen i 12 min.
  5. Avkjøles i 5 min på bakepapiret, før du tar de over på en rist for videre nedkjøling.
  6. Kan oppbevares i tett boks i minst 3 dager.

Det går fint å presse noen peanøtter ned i kjeksen før steking. Kan gjøre de ekstra gode, spesielt dersom du har peanøttsmør uten biter i.
En klype salt i deigen kan også løfte smaken. Peanøtter og salt er jo veldig godt sammen.

Del gjerne 🙂