ERNÆRING & MER
Grethe Svinsøy
Er virkelig glad i mat og alt som har med mat å gjøre, noe yrkesvalget hennes viser.
Grethe har fagbrev som hotell/ restaurant kokk og er faglærer i ernæring, helse og miljøfag.
Hun har vært med på å bygge opp flere firmaer, og kan helt klart omtales som ekspert på fagområdet.
Hennes spesialområde er å skape enkle systemer rundt mat og miljø i barnehager, og til familier.
Hun har undervist i restaurant og matfag i vg.skoler i 16 år og utarbeidet konseptene til Ernæringsbarnehage AS (150 barn) og Ecomida AS som begge mottok Debios gullmerke.
Hun har også hatt egen praksis som ernæringsterapeut og har spisskompetanse i homeotoksiologi.
«Mitt satsningsområde er online matlagingsskurs og matbloggen hvor jeg utarbeider nye matoppskrifter som jeg håper skal være til hjelp vil gjøre hverdagen lettere for de som ønsker å lage sunn mat selv. Jeg holder til i Kongsberg.»
Grethes utmerkelser
Debio gullmerket for økologi gjeldende tre barnehager på Jeløy i Moss.
Foregangsbarnehage i ØQ, økologisk prosjekt i regi av Fylkesmannen.