ERNÆRING & MER

Grethe Svinsøy

Er virkelig glad i mat og alt som har med mat å gjøre, noe yrkesvalget hennes viser. 

Grethe har fagbrev som hotell/ restaurant kokk og er faglærer i ernæring, helse og miljøfag.

Hun har vært med på å bygge opp flere firmaer, og kan helt klart omtales som ekspert på fagområdet.

Hennes spesialområde er å skape enkle systemer rundt mat og miljø i barnehager, og til familier.

Hun har undervist i restaurant og matfag i vg.skoler i 16 år og utarbeidet konseptene til Ernæringsbarnehage AS (150 barn) og Ecomida AS som begge mottok Debios gullmerke.

Hun har også hatt egen praksis som ernæringsterapeut og har spisskompetanse i homeotoksiologi.

«Mitt satsningsområde er online matlagingsskurs og matbloggen hvor jeg utarbeider nye matoppskrifter som jeg håper skal være til hjelp vil gjøre hverdagen lettere for de som ønsker å lage sunn mat selv. Jeg holder til i Kongsberg.»

Grethes utmerkelser