Kyllingwok med paprika

 4 porsjoner

INGREDIENSER

  • 400 – 600 g kyllingfilet
  • 4 ss rapsolje til steking
  • 1 stor rød paprika, ca. 250 g
  • 1 stor gul paprika, ca. 250 g
  • 1 hvitløksfedd
  • ca 1/2 ss frisk revet ingefær
  • 1 bunt vårløk, ca 5 stk
  • teriakysaus, søt chillisaus eller soya saus.
  • 50 g cashewnøtter
  • salt
  • pepper, gjerne hvit

Vennemat, enklere blir det ikke!

TILBEREDNINGSMÅTE

  1. Del kyllingfileten i små biter og stek i 2 ss rapsolje på sterk varme under omrøring.
  2. Legg kyllingen til side.
  3. Skjær paprikaen i strimler, finhakk hvitløken og skjær vårløken i skiver på skrå.
  4. Stek grønnsakene i 2 ss rapsolje i kort tid i varm panne.
  5. Tilsett finrevet ingefær og hvitløk
  6. Bland kyllingen med grønnsakene og smak til med salt, pepper og saus.
  7. Bland inn cashewnøttene rett før servering.

TIL SERVERING

Serveres med jasminris, godt brød og evt. en lime båt til hver person.

Del gjerne 🙂