![IMG_0081[10436] kyllingwok](https://usercontent.one/wp/www.grethesvinsoy.no/wp-content/uploads/2022/04/IMG_008110436-kyllingwok.jpg?media=1635769844)
Kyllingwok med paprika
4 porsjoner
INGREDIENSER
- 400 – 600 g kyllingfilet
- 4 ss rapsolje til steking
- 1 stor rød paprika, ca. 250 g
- 1 stor gul paprika, ca. 250 g
- 1 hvitløksfedd
- ca 1/2 ss frisk revet ingefær
- 1 bunt vårløk, ca 5 stk
- teriakysaus, søt chillisaus eller soya saus.
- 50 g cashewnøtter
- salt
- pepper, gjerne hvit
Vennemat, enklere blir det ikke!
TILBEREDNINGSMÅTE
- Del kyllingfileten i små biter og stek i 2 ss rapsolje på sterk varme under omrøring.
- Legg kyllingen til side.
- Skjær paprikaen i strimler, finhakk hvitløken og skjær vårløken i skiver på skrå.
- Stek grønnsakene i 2 ss rapsolje i kort tid i varm panne.
- Tilsett finrevet ingefær og hvitløk
- Bland kyllingen med grønnsakene og smak til med salt, pepper og saus.
- Bland inn cashewnøttene rett før servering.
TIL SERVERING
Serveres med jasminris, godt brød og evt. en lime båt til hver person.