
Kyllingsuppe med friske grønnsaker.
4 porsjoner
INGREDIENSER
- 300-400 g kylling filet.
- 1 liter vann
- 1 rød paprika
- 1 grønn paprika
- 1 gul paprika
- 200 g sukkererter
- 1/4 purre
- 1 terning grønnsaksbuljong
- 2 terninger kylling buljong, (klar)
- 3 laurbærblad
- pepper, helst hvit
- salt
- persille
Sunn, mild og god suppe
TILBEREDNINGSMÅTE
- Tilsett vann, laurbærblad og kyllingen som er kuttet i små terninger i en kjele og kok opp.
- Skru ned varmen slik at vannet er like under kokepunktet og trekk kjøttet i 5-10 min
- Skum av proteinene som flyter opp til overflaten med en skje/øse for få en klarere suppe.
- Vask og rens grønnsakene
- Skjær alt i små terninger eller tynne strimler og legg det over i kjelen.
- Kokes i ca 2 min
- Smak til med pepper, evt litt mer grønnsaksbuljong og salt.
TIL SERVERING
Dryss finhakket eller tørket persille over før servering, evt litt rå purre i tynne skiver.
Flatbrød eller annet brød/smør som du liker.