Havrelapper med revet eple og kanel
4 porsjoner
INGREDIENSER
- 3 egg
- 5 dl rismelk
- 1-2 ss sukker
- 4 ss nøytral matolje
- 4 dl økologisk hvetemel (10-15 % mer dersom du velger vanlig hvetemel)
- 2 ts bakepulver
- 2 dl havregryn
- 2 ts kanel
- 1/2 ts salt
- 1 revet eple
En fargerik, sunn og enkel rett
TILBEREDNINGSMÅTE
- Visp egg, rismelk, sukker og oljen sammen til en jevn røre
- Bland inn det økologiske hvetemelet, bakepulver, havregryn, kanel og salt
- Tilsett det revne eplet og bland det hele godt sammen til en jevn røre
- Bland røra litt før du steker lappene slik at du får med epler i alle (eple synker til bunnen)
- Varm opp stekepanna og tilsett litt matolje med nøytral smak.
- Beregn 2-3 ss til hver lappe
- Stek lappene på middels varme på hver side, til de er lysebrune.