Bringebær og mango med kokoslokk
6 porsjoner
INGREDIENSER
- 400 g frosne bringebær og 100 g mango i biter
- 1/2 – 1 dl sukker
- 2 ts tørket ingefær eller ca. 3 ts. fersk
- 5o g smeltet smør
- 2 egg
- 4 dl kokosmasse
Bringebær og mango med sprøstekt kokoslokk
TILBEREDNINGSMÅTE
- Sett ovnen på 175 grader.
- Fordel bær og frukt jevnt utover i en ildfast form.
- Strø over ca. 2 ss av sukkeret og ingefær.
- Smelt smøret i en kjele.
- Visp egg og resten av sukkeret godt sammen.
- Rør i det smeltede smøret og kokosmassen
- Fordel blandingen jevnt over bærene/frukten.
- Stek i ovnen i 20- 30 min.
- Server med is, gresk yoghurt eller pisket krem.
- Desserten er best når den er nystekt, fordi lokket blir litt mykt på undersiden etter en stund.