Bringebær og mango med kokoslokk

 6 porsjoner

INGREDIENSER

  • 400 g frosne bringebær og 100 g mango i biter
  • 1/2 – 1 dl sukker
  • 2 ts tørket ingefær eller ca. 3 ts. fersk
  • 5o g smeltet smør
  • 2 egg
  • 4 dl kokosmasse

Bringebær  og mango med sprøstekt kokoslokk

TILBEREDNINGSMÅTE

  1. Sett ovnen på 175 grader.
  2. Fordel bær og frukt jevnt utover i en ildfast form.
  3. Strø over ca. 2 ss av sukkeret og ingefær.
  4. Smelt smøret i en kjele.
  5. Visp egg og resten av sukkeret godt sammen.
  6. Rør i det smeltede smøret og kokosmassen
  7. Fordel blandingen jevnt over bærene/frukten.
  8. Stek i ovnen i 20- 30 min.
  9. Server med is, gresk yoghurt eller pisket krem.
  10. Desserten er best når den er nystekt, fordi lokket blir litt mykt på undersiden etter en stund.

Del gjerne 🙂